Wat is een zakelijke fotoshoot Ede?

Als ondernemer in Ede is het belangrijk dat je goede foto’s van jezelf hebt. Het doel van een zakelijke fotoshoot is onder andere mooie portretten van jou als ondernemer en jou personeel. Ook is het slim om een ​​eigen beeldbank aan te maken. 
Vervolgens kun je afbeeldingen van de zakelijke fotoshoot gebruiken op je website, social media, nieuwsbrief en andere uitingen. Het ziet er veel professioneler uit om eigen foto’s te gebruiken in plaats van (stock) foto’s. Als ik jou bedrijf fotografeer, maak ik niet alleen portretten, maar ook sfeerfoto’s van jou in actie en de producten/diensten die je verkoopt. 

Zakelijke fotoshoot Ede, lasser aan het werk, lasfoto, zakelijke portret

Hoe bereid je je voor op een zakelijke fotoshoot?

Jezelf laten fotograferen is best spannend, je doet het niet elke dag. Daarom help ik je graag lekker ontspannen te worden en zo op een fijne manier op de foto te gaan. Misschien heb je al foto’s verzameld die je leuk vindt. Een goed begin is om een ​​moodboard te maken met afbeeldingen die jou inspireren. Zo zie ik in één oogopslag wat jou interesseert. We kopiëren de beelden natuurlijk niet stuk voor stuk, maar geef er onze eigen draai aan. Zo heb je straks unieke en gepersonaliseerde beelden voor op je website en social media.
Het is ook verstandig om een ​​voorbeeld van uw website te bekijken of met uw websitebouwer te praten als u net begint. Dan weet je van tevoren welke afbeeldingen je echt nodig hebt of waar je bepaalde afbeeldingen op je website wilt plaatsen. 

bedrijfsreportage zakelijk portret tandarts zakelijke fotos

zakelijke fotoshoot kenmerken

Een goede voorbereiding is het halve werk, zeker bij een zakelijke fotoshoot. Het is fijn om producten mee te nemen die voor jou passen en/of werken. Het wordt ook prop genoemd. Bijvoorbeeld een notitieboekje met uw logo of  de kleur van uw huisstijl. Je favoriete koffiemok of misschien wel een taartje omdat je dat lekker vindt. Ook als je er nog geen hebt, is het eenvoudig om er een aan te maken. Je print de stickers eenvoudig uit en plakt ze bijvoorbeeld op je laptop. Als fotograaf uit Ede denk ik graag met je mee, dus laten we beginnen met brainstormen.

zakelijke fotoshoot Ede, zaken man op bank.

Wat voor kleding trek ik aan bij een zakelijke fotoshoot?

Je hebt een zakelijke fotoshoot geboekt, de datum staat op de kalender, maar er ontstaat een kleine paniek. Wat moet ik doen met mijn met mijn kleding en uitstraling daarvan?
Geen paniek, ik help je daar graag bij. Het is  erg belangrijk om iets  te dragen waarin je je comfortabel en zelfverzekerd voelt. Je straalt het uit en  je ziet het in foto’s. 
Voor fotografie raad ik aan om 2-3 sets te doen. 1 set waarbij je je krachtig en helemaal vrouwelijk / of natuurlijk mannelijk voelt. Denk bijvoorbeeld aan een geweldig maatpak, of mantelpak als look. Een casual look is ook nodig. En bij de heren, iets wat vooral ook bij je vak past. Een Automonteur hoeft geen maatpak aan.
We maken van de zakelijke fotoshoot een feestje. Kleed je mooi aan en laat je haar mooi doen en je make up bij een visagiste, ik heb wel een paar fijne hier in het linkje gezet

Mijn werkwijze tijdens en na de zakelijke fotoshoot

Tijdens de fotosessie is het belangrijkste  dat jij je op je gemak voelt. Daarom begin ik altijd graag met een gezellig bakje koffie en ben ik erg benieuwd naar wat jij doet in jouw bedrijf. Ondertussen heb ik al evaak veel ideen, en kijk ik naar je bedrijf. Veel ondernemers zagen uiteindelijk het fotografie moment als een ontspannen en ongedwongen tijd. Soms stuur ik iets over je outfit of houding, maar ik wil vooral graag de echte JIJ zien. 

zakelijke fotoshoot Ede,

Tot slot

Naast  portretten maak ik ook een paar detailfoto’s De zakelijke fotoshoot duurt ongeveer duurt ongeveer 1,5 uur en gedurende deze tijd is het mogelijk om van locatie te wisselen en eventueel om te kleden, en .. als we iets meer tijd nodig hebben? geen nood! Na het maken van foto’s zal ik een online galerij maken en deze met je delen. Hier zie je alle foto’s die ik tijdens de fotoshoot heb gemaakt, onbewerkt. De keuze is nu aan jou, je kunt zelf de afbeeldingen kiezen uit de gallery. Of ik maak de selectie voor je, en zal deze ge-edit aanleveren. Wanneer je zelf de keuze hebt gemaakt, maak ik de foto’s nog mooier. Je ontvangt de bewerkte beelden in hoge resolutie per e-mail.